Ook drie regiokampioenes bij A-selectie Dynamo

Geschreven door Redactie op .

Bij de regiokampioenschappen voor de A-selectie zijn Sharayla Flissinger, Naëma Ayal en Denise Tan zondag 16 januari in Waspik regiokampioene geworden.

Behalve de drie regiotitels haalden de Dynamoturnsters ook nog 47 toestelfinales en 16 plaatsingen voor de Brabantse kampioenschappen.

Bij de pupillen liet Sharayla er geen twijfel over bestaan wie er recht had op de titel. Met een verschil van 3,5 punt op nummer twee werd zij regiokampioen.

In de junioren klasse NTS 3 verdeelden Naëma Ayal en Femke Konings de eerste plaatsen op de verschillende toestellen. Naëma kwam echter op de meerkamp qua puntentotaal het hoogste uit en mag zich het hele jaar regiokampioene noemen. Femke werd derde.

Denise Tan kwam uit bij de senioren NTS 2. Op de brug liet ze een oefening zien die bij de ere-divisie niet zou hebben misstaan. Deze oefening werd dan ook beloond met een erg hoge score van 14,050 pnt. De voorsprong die ze hier pakte , wist ze nog verder uit te bouwen waardoor ze met een puntentotaal van 51,550 pnt. de titel pakte.

ZIE OOK:
>> Website Dynamo Roosendaal