De laatste berichten op onze nieuwe site:

ROI

18 januari 2021

 • Weer 286 hardrijders op de bon, nu op Gastelseweg
  Het regent nog steeds bonnen voor te hard rijden in Roosendaal. Dit keer zijn zondag 17 januari in de namiddag liefst 286 bestuurders op de bon gegaan die te hard reden op de Gastelseweg.
 • Roosendaler (19) onder invloed THC moet rijbewijs inleveren
  Een 19-jarige Roosendaler, die zaterdagavond laat capriolen uithaalde op een parkeerterrein bij De Stok, is aangehouden omdat hij ook nog onder invloed van THC was. De man moest zijn rijbewijs inleveren.
 • Mannen met bivakmutsen op bedrijventerrein
  Agenten hebben in de nacht van zaterdag op zondag 17 januari op een bedrijventerrein in Roosendaal drie mannen staande gehouden. Een van hen is aangehouden omdat hij inbrekerswerktuigen bij zich had.
 • Inbreker loopt tegen lamp door buurtapp Parklaan
  Een succesvolle inbraak in een garage aan de Parklaan in Roosendaal is een inbreker zaterdagmorgen 16 januari toch nog fataal geworden. De man had buiten de waard van de straatapp Parklaan gerekend...
 • Corona-tegemoetkoming voor Roosendaalse verenigingen
  Voor het verenigingsleven in de gemeente Roosendaal heeft de gemeente enkele 'corona-subsidies' ingesteld. Zo is de 'subsidieregeling compensatie amateursportverenigingen' vastgesteld, op grond waarvan sportclubs op aanvraag een compensatie van vijf euro per lid kunnen krijgen.
 • Voor 30 miljoen euro aan cocaïne op Roosendaals bedrijventerrein
  Op een bedrijventerrein in Roosendaal is voor rond de 30 miljoen euro aan cocaïne aangetroffen, zo laat de politie weten. 'Medewerkers van een bedrijf vonden rond de 750 kilo aan pakketten met cocaïne tussen een lading goederen', aldus de politie.
 • Corona: Meer opnames in Bravis ziekenhuis
  De afgelopen dagen is het aantal coronapatiënten in Bravis ziekenhuis gestegen. Vrijdagmorgen 15 januari lagen 48 patiënten met bewezen corona in het Bravis ziekenhuis, van wie 11 op de Intensive Care, zo laat het ziekenhuis weten. Vorige week ging het om 33 patiënten. Inmiddels zijn nu ruim 500 Bravis-medewerkers gevaccineerd.
 • Het weer in Roosendaal: Mogelijk tot 5 cm sneeuw
  We hebben vandaag (zaterdag) te maken met een temperatuur die net boven het vriespunt komt, met koude lucht boven ons. Maar vanaf de oceaan komt een lagedrukgebied met warmere lucht aan, met veel bewolking. En wat heel dikwijls gebeurt bij het verdringen van winterweer: het gaat gepaard met winterse neerslag. In de loop van de middag kan er tot 5 cm sneeuw vallen.
 • Roosendaal wil zich (sterker) profileren als ‘Regenbooggemeente’
  Roosendaal wil zich (sterker) profileren als 'Regenbooggemeente'. Daarom is op de Facebookpagina van de gemeente een reeks video's gestart rond dit thema. In de eerste video legt wethouder Klaar Koenraad uit waarom ze het belangrijk vindt dat zorg- en welzijnsorganisaties aandacht besteden aan genderidentiteit en seksuele diversiteit.
 • Felicitaties voor 100-jarige To Hagens-Beijaarts uit Wouw
  Burgemeester Han van Midden van Roosendaal heeft donderdagmiddag 14 januari weer een bezoek gebracht aan een honderdjarige in zijn gemeente. De tweede al in dit net begonnen jaar. Nu gingen de felicitaties naar mevrouw C. Hagens-Beijaarts, in haar omgeving beter bekend als To. Zij woont nu, naar eigen zeggen, 'op het lekkerste plekske van Wouw'.

NSV maakt zich op voor jubileum

Geschreven door Redactie op .

De Nispense Sport Vereniging NSV maakt zich op voor een groots jubileumfeest. Op 15 februari bestaat de vereniging 90 jaar en dat wordt de komende maanden flink gevierd. Met verscheidende sportieve evenementen, maar natuurlijk ook in de vorm van feesten. En uiteraard wordt de jeugd, de toekomst van NSV, niet vergeten.

Een uitgebreid feestcomité, dat officieel jubileumncommissie heet, heeft inmiddels een opzet voor de festiviteiten samengesteld. Die spelen zich vooral af in het weekend van 11 t/m 13 februari en het laatste weekend van mei.
In sportieve zin zijn er bijvoorbeeld voetbalwedstrijden tegen oud-NSV (op zondagmiddag 13 februari) en oud-Oranje (op vrijdag 27 mei).

In verenigings-zin zijn er onder andere een jubileumreceptie (vrijdagavond 11 februari), huldigingsavond jubilarissen (12 februari, een tentoonstelling over de historie (weekend 12 februari) en een feestavond met dj's en Stoot! (zaterdag 28 mei).
Dan zijn er ook nog een fietsdriedaagse (24 t/m 26 mei) en een zeskamp (zaterdagmiddag 29 mei).
Voor de jeugd is er zaterdag 12 februari een voetbalclinic.


Programma:
Vrijdagavond 11 februari 2011:
Jubileumreceptie
Start tentoonstelling historie NSV

Zaterdag 12 februari 2011:
Voetbalclinic jeugd (overdag)
Huldiging jubilarissen (avond)
Tentoonstelling historie NSV

Zondagmiddag 13 februari 2011;
Jubileumwedstrijd NSV - oud NSV
Reünie
Tentoonstelling historie NSV

Dinsdag 24 t/m donderdag 26 mei 2011
Fietsdriedaagse

Vrijdag 27 mei 2011
Activiteit 55+ (middag)
Jubileumwedstrijd NSV - Oud-Oranje

Zaterdag 28 mei 2011:
Jeugdactiviteiten (overdag)
Feestavond met 3J's en STOOT!

Zondag 29 mei 2011:
Zeskamp (middag)

De jubileumcommssie NSV 90 bestaat uit:
Willy van Dorst, René van Gastel, William Dircken, Menno Kuijer, Rob Clarijs, Peter de Backer, Ron Uijtdehaag, Erwin Raats, Jac Roeken, Ella Hellemons en Anita Elst.

>> Website NSV
09-02-2011: Nispen viert feest: het is bal bij de jubilerende voet balclub NSV (Groot Roosendaal)