Op zoek naar keukenprins of prinses bij GoStores

Geschreven door Redactie op .

Op zaterdag 4 augustus doet de Princess Cooking Academy Touringcar Roosendaal aan. Bij GoStores aan de Rucphensebaan worden voorbijgangers tussen 11.00 en 17.00 uur uitgedaagd om met een chefkok te koken.

"Niet alleen een uitdaging, maar ook nog eens leerzaam, want van een chefkok kun je altijd weer iets opsteken", aldus de organisatie.

Princess heeft samen met bekende chefkok Joop Braakhekke begin juni de Princess Cooking Academy gelanceerd, een platform waarbij we mét consumenten gaan koken.
Via de website www.princesscookingacademy.com kan men meedingen naar de titel van Beste Keukenprins of –prinses door een favoriet recept te uploaden. Dit kan ook direct bij de Cooking Academy Bus worden gedaan.

Met deze bustour steunt Princess ook het goede doel De Culibus. De reeds bestaande samenwerking is uitgebreid en de Culibus wordt nu ook voor deze tour ingezet. De Culibus, initiatief van Jeunes Restaurateurs d’Europe, zet zich in om samen met kinderen een lekkere en gezonde maaltijd te bereiden.