De laatste berichten op onze nieuwe site:

ROI

21 november 2019

 • 70 mezenkastjes in Heerle in strijd tegen eikenprocessierups
  In het dorp Heerle komen 70 mezenkastjes om de strijd tegen de eikenprocessierups aan te gaan. Dat gebeurt op initiatief van een groep inwoners, die een concreet uitgewerkt plan uitwerkte en dat plan voorlegde aan de gemeenten Roosendaal en Bergen op Zoom.
 • Foto’s Rainbows op voorrondes voor NK
  Fotoalbum van The rainbows uit Roosendaal die in het weekend van 16-17 november meededen aan de voorrondes van het komend NK-Twirlen. Van de 36 onderdelen die daar op de vloer kwamen, mogen er 29 naar het NK.
 • Na het krabben zonnig koud
  Na het krabben van de autoruiten, komt de zon er vandaag (woensdag) goed door. Toch zal de temperatuur niet veel hoger komen dan 4 of 5 graden, bij een zwakke wind. In de loop van de dag is er wat hogere bewolking en kan de wind iets toenemen uit het oosten.
 • Vrouwenvoetbal programma weekend 24 nov
  Zondag 24 november zijn er thuiswedstrijden voor de twee vrouwenteams van BSC, Roosendaal VR2, NSV VR1 in Nispen en HSC'28 VR1 in Heerle. De wedstrijd in Heerle gaat tussen de nummers 1 (HSC'28) en 2 (Vivoo) in de 5e klasse 851. Bij winst kan HSC'28 lekker uitlopen op de concurrent.
 • Politie arresteert in Sint Willebrord zes mannen bij cocaïnewasserij
  In een loods aan de Dorpsstraat in Sint Willebrord is maandagavond 18 november een cocaïnewasserij ontdekt. Later op de avond arresteerde de politie zes mannen, die zich probeerden te verschuilen. De politie heeft 'een flinke hoeveelheid' cocaïne afgevoerd.
 • Sint dit weekend: dobbelpieten in Roselaar, musical en koopzondag
  Sinterklaas heeft het komend weekend (23-24 november) weer druk. Ook dit jaar doet hij Winkelcentrum Roselaar weer aan. Daar is zaterdagmiddag 23 en zaterdag 30 november tussen 12:00 - 17:00 uur van alles te doen rond Sinterklaas. En zondag zijn de musical-uitvoeringen in de Kring en is het die middag koopzondag in het teken van de Sint.
 • Studenten AdA zetten zich – met buurt – in voor Serious Request
  Ook de Associate degrees Acadamie in Roosendaal zet zich in voor het doel van Serious Request van dit jaar. Een 'lifeline' van 3FM-dj’s komt op donderdagmiddag 19 december door Roosendaal en dan wordt het eindbedrag van enkele acties overhandigd. Een van de acties is het inzamelen van statiegeldflessen. Behalve studenten worden ook buurtgenoten uitgenodigd voor de acties.
 • Al 29 onderdelen van The Rainbows goed voor het NK
  Afgelopen weekend waren de voorrondes voor het NK Twirling, waar twirlvereniging The Rainbows uit Roosendaal goed vertegenwoordigd was. Verspreid over het weekend ging het om 36 onderdelen waarbij gestreden moest worden voor een plek in de top-15, want solo gaan de beste 15 door naar het NK en bij duo's de beste 6. Zondagavond kon de balans worden opgemaakt: van die 36 onderdelen gaan er 29 door naar het NK, een mooi resultaat.
 • Weekendoverzicht Basketball Blauw-Wit weekend 16 nov
  Afgelopen weekend wisten de basketballers van Blauw-Wit U14-2 hun winterkampioenschap al veilig te stellen. Heren1 verzuimden om hun eerste plaats te verstevigen en staan nu met liefst 4 teams gedeeld eerste in de 2e Divisie C.
 • Voor zevende keer Roosendaal Business Awards (25 nov)
  Op maandag 25 november worden in de Kring voor de zevende keer de Roosendaalse Business Awards uitgereikt. Het evenement is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste ondernemersverkiezingen van Brabant. Voor de Awards gaat men jaarlijks op zoek naar inspirerende ondernemers uit de regio.

Foto's: Mode en beauty in Roselaar

Geschreven door Redactie op .

Mode en beauty waren de ingrediënten die Winkelcentrum Roselaar zondag 24 juni op koopzondag presenteerde. Daarnaast werden honderden flesjes nagellak uitgedeeld.

De Vlaamse Kelly Pfaff was ingehuurd om modeflitsen te presenteren.
Op het beautyplein kon het winkelend publiek het haar laten stylen door Brainwash-kappers, en zomerse make up laten aanbrengen door de visagisten van Ici Paris of hun nagels laten lakken.