De laatste berichten op onze nieuwe site:

ROI

20 januari 2021

 • Liesbreukbehandeling kan per 1 februari bij Bravis in één dag
  Vanaf 1 februari is het bij Bravis ziekenhuis mogelijk om in één dag onderzoek, diagnose, opname en operatie van een liesbreuk te laten plaatsvinden. 'Dat scheelt de patiënt veel tijd en ongemak', aldus Bravis, waar zo'n vijftien liesbreukoperaties per week (bijna 800 per jaar) worden uitgevoerd.
 • Nog meer cocaïne onderschept in (buurt van) Roosendaal
  De vondst van een enorme partij cocaïne bij een bedrijf op een bedrijventerrein in Roosendaal op vrijdagavond 15 januari blijkt niet de enige cocaïne-vondst in medio januari in de buurt van Roosendaal te zijn geweest. Recent heeft de Douane bekendgemaakt dat op woensdag 13 januari 70 kilo cocaïne ontdekt is bij 'een bedrijf in de buurt van Roosendaal'.
 • Beleid gemeente: ‘Bestaanszekerheid voor iedereen in Roosendaal verbeteren’
  Deze week geeft wethouder Klaar Koenraad de aftrap voor een aantal initiatieven om bestaanszekerheid voor Roosendalers met een kleine portemonnee te vergroten. Zo is de officiële aftrap van Quiet Roosendaal, wordt het manifest ‘Geen Roosendaler meer in armoede’ breed onder de aandacht gebracht, is een nieuwe partner bekendgemaakt voor de uitvoering van het Roosendaals Jeugdontbijt, en is een overzicht gemaakt met beschikbare regelingen voor ondernemers met en zonder personeel die geldzorgen hebben.
 • Het weer in Roosendaal: Zacht en veel wind
  Een lagedrukgebied boven Engeland geeft bij een ons een stevige zuidwesten wind en de komende dagen veel regen. Vandaag (woensdag) meest droog en een matige wind bij een temperatuur van 9 of 10 graden. Komende nacht trekt de wind flink aan en gaat het tegen middernacht regenen.
 • Rijbewijs ingevorderd van beschonken bestuurder
  Op de Antwerpseweg in Roosendaal is rond middernacht in de nacht van maandag op dinsdag 19 januari het rijbewijs ingvorderd van een 24-jarige man uit Nieuwerkerk a/d IJssel.
 • Weer 286 hardrijders op de bon, nu op Gastelseweg
  Het regent nog steeds bonnen voor te hard rijden in Roosendaal. Dit keer zijn zondag 17 januari in de namiddag liefst 286 bestuurders op de bon gegaan die te hard reden op de Gastelseweg.
 • Roosendaler (19) onder invloed THC moet rijbewijs inleveren
  Een 19-jarige Roosendaler, die zaterdagavond laat capriolen uithaalde op een parkeerterrein bij De Stok, is aangehouden omdat hij ook nog onder invloed van THC was. De man moest zijn rijbewijs inleveren.
 • Mannen met bivakmutsen op bedrijventerrein
  Agenten hebben in de nacht van zaterdag op zondag 17 januari op een bedrijventerrein in Roosendaal drie mannen staande gehouden. Een van hen is aangehouden omdat hij inbrekerswerktuigen bij zich had.
 • Inbreker loopt tegen lamp door buurtapp Parklaan
  Een succesvolle inbraak in een garage aan de Parklaan in Roosendaal is een inbreker zaterdagmorgen 16 januari toch nog fataal geworden. De man had buiten de waard van de straatapp Parklaan gerekend...
 • Corona-tegemoetkoming voor Roosendaalse verenigingen
  Voor het verenigingsleven in de gemeente Roosendaal heeft de gemeente enkele 'corona-subsidies' ingesteld. Zo is de 'subsidieregeling compensatie amateursportverenigingen' vastgesteld, op grond waarvan sportclubs op aanvraag een compensatie van vijf euro per lid kunnen krijgen.

Mode en beauty op koopzondag Roselaar (24 juni)

Geschreven door Redactie op .

De Vlaamse Kelly Pfaff is koopzondag 24 juni in de Roselaar de presentatrice van modeflitsen tijdens het evenement 'Get ready for summer' in winkelcentrum Roselaar. Daar is ook een beautyplein en er worden duizend flesjes nagellak uitgedeeld, waarmee ook nog eens waardebonnen van de Roselaar te winnen zijn.

Kelly Pfaff, bekend als internationaal model, dj, dochter van de Belgische international Jean Marie Pfaff en tv- bekendheid gaat ook nog met bezoekers op de foto en deelt handtekeningen uit.

De passage bij de Hema wordt omgetoverd tot een fashionpassage. Op de rode loper worden door middel van korte mini Fashionshows door professionele modellen de nieuwste zomermode, accessoires en lifestyle trends gepresenteerd.
Het plein bij Ici Paris wordt een beautyplein. Bezoekers kunnen hier hun haar laten stylen door Brainwash-kappers, zomerse make up laten aanbrengen door de visagisten van Ici Paris of hun nagels laten lakken.
Hier komt ook een setting voor fotoshoots door een professionele fotograaf. Bezoekers kunnen met hun nieuwe look op de foto en die later downloaden via de website van de Roselaar.

Vanaf 12.00 uur start naast de fashionshow en beauty passage ook de actie 'Get Coloured by Roselaar'. Duizend flesjes nagellak in de leukste zomerkleuren worden uitgedeeld door promotiedames. Aan elke flesje nagellak zit een kaartje met een unieke code. Aan de hand van winnende codes worden er om 14.00 en 16.00 uur 10 prijswinnaars bekend gemaakt. De prijzen zijn Roselaar Fashion cheque van € 25,-.