Mode en beauty op koopzondag Roselaar (24 juni)

Geschreven door Redactie op .

De Vlaamse Kelly Pfaff is koopzondag 24 juni in de Roselaar de presentatrice van modeflitsen tijdens het evenement 'Get ready for summer' in winkelcentrum Roselaar. Daar is ook een beautyplein en er worden duizend flesjes nagellak uitgedeeld, waarmee ook nog eens waardebonnen van de Roselaar te winnen zijn.

Kelly Pfaff, bekend als internationaal model, dj, dochter van de Belgische international Jean Marie Pfaff en tv- bekendheid gaat ook nog met bezoekers op de foto en deelt handtekeningen uit.

De passage bij de Hema wordt omgetoverd tot een fashionpassage. Op de rode loper worden door middel van korte mini Fashionshows door professionele modellen de nieuwste zomermode, accessoires en lifestyle trends gepresenteerd.
Het plein bij Ici Paris wordt een beautyplein. Bezoekers kunnen hier hun haar laten stylen door Brainwash-kappers, zomerse make up laten aanbrengen door de visagisten van Ici Paris of hun nagels laten lakken.
Hier komt ook een setting voor fotoshoots door een professionele fotograaf. Bezoekers kunnen met hun nieuwe look op de foto en die later downloaden via de website van de Roselaar.

Vanaf 12.00 uur start naast de fashionshow en beauty passage ook de actie 'Get Coloured by Roselaar'. Duizend flesjes nagellak in de leukste zomerkleuren worden uitgedeeld door promotiedames. Aan elke flesje nagellak zit een kaartje met een unieke code. Aan de hand van winnende codes worden er om 14.00 en 16.00 uur 10 prijswinnaars bekend gemaakt. De prijzen zijn Roselaar Fashion cheque van € 25,-.